Duel muzical în True Club: ,,Ladies Folk Night” vs. ,,Gentlemen’s Folk Night”!

  • Postat de: Iulia
  • Category: Events

În octombrie, True Club îi provoacă pe iubitorii de folk la un duel muzical ce se va petrece în două seri diferite: o seară a doamnelor și una a domnilor! Oare care seară se va bucura de un public mai numeros?

Doamnele au avut întâietate la programare: vor cânta duminica aceasta, 13 octombrie, începând cu 19.30. E drept, nu-i o zi prea ,,circulată”, dar prietenul duminica se cunoaște!

,,Întotdeauna a existat o competitie intre noi si mai ales intre femei si barbati. Asa ca in octombrie organizam seara doamnelor si seara domnilor. Care seara va castiga, vom vedea!

Pe data de 13 Octombrie 2019, in True Club va asteptam sa fiti in compania vocilor unor doamne talentate si puternice. Ne dorim sa fiti cat mai multe suportere si sa facem o seara incendiara alaturi de Iulia Badulescu, Ana Maria Dumitru si invitata noastra din Franta, respectiv Marion Saliba!” scrie amfitrionul Puiu Crețu.

Pe 23 octobrie, într-o miercuri, vor cânta domnii, despre care același amfitrion zice așa:

,,Interpreti curajosi si talentati vor urca pe scena True Club pentru a demonstra doamnelor ca versurile lor sensibile vor ajunge la inimile lor.

Seara de domni si gentlemeni va fi pe data de 23 Octombrie si speram sa avem multe participante care sa ii sustina pe  Romeo Mocanu & Mircea Marin, Romeo Mocanu, Radu Craciunescu si Baba Novak!

Clar va fi o seara de toamna frumoasa si speram sa ne adunam cat mai multi pentru a infrunta emotiile date de prezenta doamnelor.”

Autor: Iulia

Lasă un răspuns

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră.