Anunț de ultimă oră: Soros investește masiv în muzica folk!

  • Postat de: Iulia
  • Category: Playlist

Miliardarul George Soros (Georgică, pentru prieteni) a început să investească masiv în muzica folk. Fiind un gen de muzică purtător de mesaj și atitudine, Soros s-a prins rapid că poate transmite, în mod subversiv, mesajele sale subliminale cu care dorește să distrugă România.

Astfel, toți cei care cântă despre o Românie în care ar fi corupție, despre o Românie cu conducători proști, ticăloși și criminali, clar sunt plătiți de Soros, pentru că, în realitate, noi trăim ca în sânul lui Avraam. Nu degeaba ni se spune Grădina Măicuței Domnului…

Din fericire, ascultătorii sunt oameni inteligenți și se prind rapid atunci când un folkist soroșist vrea să-i facă… din chitară sau la coarda sensibilă.

,,Un domn simpatic mă înjură (la propriu) pe motiv c-aș fi Soroșist din cauza acestui cântec (n.r. Piramida)! I-am șters comentariul grețos, dar îl asigur că dacă Soroș m-ar plăti, aș fi zilnic pe televizor și la radio… Din fericire, nu e cazul! Îi doresc domnului antenă plăcută…” scrie folkistul Ovidiu Mihăilescu.

 

 

Domnul clar este soroșist, vă confirm și eu! Ia să spună domnul Ovidiu, de unde are bani să se plimbe pe la toate festivalurile din țară? Ce-l recomandă de e invitat peste tot? Nu cumva este și mason? Și, nu în ultimul rând, cu ce bani și-a luat blugi noi și pălărie de caoboi (n.r. ,,caoboi” scris cum se aude, da, că suntem în România!)? Domnule, publicul te simte! Te-a mirosit demult, încă de când ai făcut cântecul acela, cu…

Garduri și borduri…

 

…sau Curbism

 

P.S.: Acest articol este un pamflet sponsorizat în mod gratuit de George Soros. Îi mulțumim pentru generozitate!

Autor: Iulia

Lasă un răspuns

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră.